Перейти к публикации

ЭКО в УКРАИНЕ

Полезные сообщения

@irusj@ аспірін -кардіо також з 12 тижня, почитала гематологів ніби не треба взагалі здавати д-дімер під час вагітн, оскільки він підвищується в нормі. Тим більше коагулограма норм. 

Дякую всім!)

• Нравится 2
  • Ответы 190
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

@Iness_Ust от і в мене коагулограма гарна, за Д-дімером не слідкую. З Назією постійно на зв'язку . Все за її призначенням. Можете для свого спокою також проконсультуватись з якимось гематологом. 

• Спасибо 1

@Iness_Ust ой,моя гінеколог взагалі не моніторили мені кров,дивилася на ЗАК,аспірін кардіо був. Якщо чесно я через те що здавала той аналіз по крові там де поломки всім тикала,і особливо ніхто не заважав. А у мене горе від ума було)))) і від того що багато чого тут читала. Моя гі казала що це нормально що показники змінюються 

@Miracle23 ой,я взагалі пишаюся тими матусями у кого по два маленьких. Я сама з донькою,бабусь нема, ввечері чоловік допомогає. Але частіше думаю що на другого не наважуся. Я ще і тривожна мамка....

• Нравится 2

@Iness_Ust Назія Скоробогатова -гематолог. Вона сама з Сум, консультуюсь з нею онлайн. Заключення висилає на пошту, гінеколога все влаштовує. 

• Нравится 1

@darinkamalinka у мене просто плацента більше ніж треба, норма на 20 т. до 20 мм а у мене 39, то лікар сказав коагулограму, антитромбін та д-дімер здати, але ми розуміємо що може це моя особливість, може результат ОРВІ яким хворіла 2 тижні. 

• Держу кулачки 2
  • 4 недели спустя...

Добрий вечір
Не знаємо яку клініку та лікаря обрати в Дніпрі для ЕКЗ , не знаємо з ким порадитись. Знайомих,  які робили таку процедуру немає. Або ми не знаємо про це. Потрібна допомога і порада у такому серйозному виборі..

Якщо тут є хтось, хто має позитивний досвід з лікарями з Дніпра, відгукніться 🙏

@Тісьонок В Дніпрі по НСЗУ працює Генезіс, Медікал Плаза і скоро почне працювати клініка Грищенко. Якщо вам вік дозволяє, то обирати треба з них. В Генезісі ліки за свій рахунок доведеться докупляти, якщо нічого не змінилося. В Медікал Плазі взагалі все не прозоро з оплатою. Як буде в Грищенко,незрозуміло, вони тільки запускають цю програму. Я пацієнтка Грищенко, репродуктолог Коломієць. Можу порадити цю клініку. Взагалі, свого лікаря треба знайти, тому бажано сходити на декілька консультацій. Хоча можливо, що вже після першою ви вирішите залишитися саме там. 

• Нравится 4

Добрий вечір, скоро ще відкриття нового відділення клініки доктора Медведева, там також будуть проводити ЕКЗ, правда не знаю чи буде програма за НСЗУ.

• Нравится 1
13.05.2025 в 18:51, Тісьонок сказал(а):

@irusj@ дякую за відповідь)

не очікувала, що так швидко хтось напише)

Буду вдячна ще за рекомендації 

Я також була у Коломійця Ю.В., клініка Гріщенко, думаю у Дніпрі це єдина адекватна клініка. сходите до них на консультацію та вирішите для себе, дійсно можливо по НСЗУ зробите ЕКЗ..

Я народила у 42 роки, зараз чекаю на другу дитинку)))

Якщо будуть питання пишіть в лічку

Изменено пользователем jaszzurka
  • Держу кулачки 4

@Тісьонок Наче літом планують починати. Коли саме, точно невідомо. 

Думаю, в інстаграмі на своїй сторінці повідомлять заздалегідь. Поки просто писали, що скоро будуть працювати за цією програмою. 

• Нравится 1

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...